Narcoland


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Sebastian Duran

Go down 
SzerzőÜzenet
Sebastian Duran

avatar

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2018. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Sebastian Duran   Kedd Márc. 13, 2018 8:56 pm

Név: Sebastian Duran
Frakció: Cartel Del Golfo
Rang: Parancsnok
Beosztás: Csempészet
Kor: 37

Kinézet:
Erős szálfa termet, markáns csontos arccal. Nem olyan, akit el tudnál képzelni egy kartell köreiben, de ki vagyok én, hogy ez feltételezzem? Másrészt ő inkább felső körökben mozog. Ott pedig vannak markáns gazemberek. Ha kinézete nem is győz meg tekintete mindenképpen meggyőz arról, hogy ő nem a jófiúk közé tartozik. Bár ez attól függ, hogy ki vagy és mit kérdezel/válaszolsz neki.
Pb: Edgar Ramírez

Jellem:
Na, erre most aztán mit mondjak? Vagyunk, akik vagyunk. Bizonyos dolgokon nem változtathatunk, és egy idő után talán nem is akarunk. Tőle, például ha valaki megkérdezi egyszer… hogy mi lenne, ha azt mondaná, hogy egy nap narkotikumokat fog csempészni és ezzel elégedett lesz-e? Valószínűleg pofán vágta volna. A sors furcsa fintora, hogy most mégis ez a helyzet. Ő egy „gringo” itt Mexikóban, aki a kartell anyagát biztonságosan az „A” pontból a „B” pontba juttatja. És jól meg is fizetik érte. Miközben ő ezt a dolgot maximálisan élvezi. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy néha eltűnődik azon: Hogy süllyedhetett ilyen mélyre. Hiszen alapvetően már rég nem a pénzért csinálja.


Történetileg mit mondjak? Róla?
Az anyja Venezuelai a faterja angol volt. Angol nevelést is kapott, de ez valahogy sose jött be neki. Az apja jogi pályára szánta, ami miatt végül tizenkilenc éves korában megszökött otthonról és beállt a seregbe. Nem is akármelyikbe. Ha a nevelésből valami megmaradt benne, az a sereg utáni rögös megszállottsága volt. Így ez elven választotta a francia idegenlégiót. Nehéz megmondani, hogy ez volt-e élete legnagyobb hibája vagy sem…
Annyi szent, hogy tisztességgel leszolgálta az idejét. Először öt évet, majd még hármat ráhúzott. Megjárta Líbiát, Afganisztánt épp úgy, mint az afrikai elefántcsont partot. A köves sivatagoktól kezdve a fullasztó dzsungelokig járt ő mindenütt és közben szépen lassan elkezdett megcsömörleni. Nem a katonás környezet, nem a folytonos készenlét és veszély változtatja meg az embert. A háború és a halál, ami mindenkor körülveszi a katonát. A halál őt magát ugyan elkerülte, de ott volt a közelében és a társát nem kímélte. Így nyolc évvel később leszerelt a légióból. A gond az volt, hogy utána nem tudott magával mit kezdeni. Meg tanult harcolni. Meg is kellett tanulnia harcolni! De nyolc évvel később már nem értett semmi máshoz. Többé már nem tudott élni. Úgy élni, mint egy átlag polgár. Ne értsd félre, ő nyugodtan tudott aludni éjjelente. Más volt a gond. Hogy mi? Azt csak az értheti, aki hasonlóképp át ment a szolgálaton. Persze nem csak ölni tanult meg az idő tájt. A légió mindig is híres volt a vegyes felhozatalról, ami a benne szolgálókat illeti. Az évek alatt kivallóan megtanult franciául oroszul és spanyolul. Ez a tudás pedig arany ér néhol. Úgy fél évet tölthetett parkoló pályán mikor egy zsoldos fickó megkereste őt egy ajánlattal, amibe pont belevág a szaktudása.
Jonathan, avagy a zsoldos, aki megkereste őt, egy gazdag üzletembernek dolgozott. Amúgy előtte az angol tengerészgyalogságnál szolgált. Hasonlóan Duranhoz ő is megszolgálta az idejét.
Az üzletember pedig valójában egy fegyvercsempész volt, aki a nem illegális, de nem is legális üzletei miatt igényelte a szakértő fegyvereseket, akik vigyáznak rá.
Duran eleinte nem akart ráállni a dologra, hiszen a csempész, akit nevezzünk Mr.Price-nak az áruját leginkább Afrikába vagy a közel-keletre szállította. Ám Mr.Price meggyőző ember volt. Őszintén megbeszélték a dolgot. Annyi biztos, hogy az öregúr elvével nem lehetett vitatkozni: Ha ő nem látja, el őket akkor más teszi meg. Duran-t végül is maradt, sőt egy csapatot is összeválogatott saját ízlése és a feladatnak megfelelő egyénekből. Ex-katonák, veteránok különböző szakértelemmel. A csapat pedig kivallóan végezte a feladatát Sebastian vezetése alatt. Az elkövetkezendő évek alatt pedig maga se hitte volna, de kezdte megkedvelni a munkát. Az ördög a részletekben rejlik, ő pedig figyelt a részletekre. Olyan szinten hogy nem telt bele két év és Mr.Price teljes egészében Sebastianra és csapatára bízta a szállítást. Született érzéke volt a csempészethez. Igaz a beszélt nyelvek ismerete se volt hátrány. És az akkor még csak kezdetben megjelenni kezdődő tulajdonság: Morális elvek teljes hiánya.
Olyanoknak szállította le a fegyvert, akiket évekkel korábban megölt volna, mert ha nem teszi, ők ölik meg őt. Persze ez így nem volt igaz. Elvégre az ilyen üzlet illegális, de ha egy a két félnek semleges helyre szállítod le az árut, akkor csak üzlet. Még akkor is, ha tudod, hogy az a fegyver végül oda kerül, ahova a legkevésbé kellene. De Durant ekkorra már nem érdekelte. Miért? Mert ekkorra már kifizették és épp a világ másik felén volt.
Így teltek az évek. Sebastian hírneve pedig nőtt. Egy útja során Panamában kötött ki. Ki tudja, hogyan de ott panamában rátalált az igazi kihívásra. Tonnányi tételben szállíthatsz fegyvert a közel-keletre legalább egyszer hetente. De akkor sem ütöd meg azt az értéked, amit egy tonnányi kokain jelent.
Mi van? Merül fel a kérdés. A háború az egyik legjobb üzlet a világon. Többet ér egy gramm kokain, mint egy tár 7.62es lőszer? A válasz igen. Miért? Megy a matek igaz?
Akkor számoljunk csak! Hogy megy az utcán gramm? Uncia? Maradjunk grammjánál. Minőségtől függően 10-25 talán 30 dollár lehet egyetlen gramm kokain. Na de hogy ez megérje, a dílerek unciában számolnak. Egy uncia durván 28-29 gramm. Csakhogy az elosztók, már kilóban mérnek. Egy kiló durván 35 uncia. Az mennyi is csak számoljunk 20 dollárral. 19600 dollár. Egyetlen kilogramm közepes minőségű narkotikum. És a világban bizony sokaknak van orra. Szorozd fel egy tonnára és máris rájössz miért jó buli az, ha valaki önpusztításra fecsérli az életét.
Mr. Price persze erre már nem adta áldását. Úgy tűnt az öregúr erre már nem volt hajlandó.
Itt jött végül hét év után a döntés ahol Sebastian és csapata kikerült Mr.Price szárnyai alól és elkezdett süllyedni a mocsárban. Sebastiant azonban ekkora már rég nem feszélyezte olyan apró dolog, mint az erkölcs. Az üzlet, az üzlet. Ott nincs helye morális vagy elvi kérdéseknek.
Sebastian pedig egy kolumbiai kartell külsős csempésze lett. Alapvetően semmi sem változott. Ugyan úgy csempészett. Ugyan úgy metrikus tonnában számolta az árut. és ugyan úgy morálisan elítélendő, amit csinált, mint amit előtte tett hét kerek évig. A különbség két dologban mutatkozott meg: A kézhez kapott pénzben és kicsit több részletre kellett figyelni. Az ok egyszerű. Korábban a hamis papírokat és egyebeket Mr.price intézte a háttérből ám a profit java része is hozzá került. Itt Viszont maguknak kellett intézni a teljes műveletet. Cserébe viszont jelentősen több volt a haszon is.
Sebastian azonban elég talpraesett volt, hogy megfelelően kezelje. Jonathan-t Panamába helyezte és onnantól kezdve ő intézte a dolgok oroszlán részét. Útvonalak, hamis papírok, kenőpénzek. Duran-t pedig a kartell-t intézte. Ő maradt az, aki addig is volt az arc, aki képes fapofával és hidegvérrel ülni a gyilkosok és hatalmasok előtt, amíg megbeszélték a mennyiséget és a pénzt. És higgyétek, el nekem acél idegek kellenek ehhez. Mert a kartellek világában, ha valaki túl keményen tárgyal, megesik, hogy többé soha nem hallasz felőle. Sebastian azonban állta a sarat. Amit elvállat úgy teljesítette. Pontosan! Olyan jól végezte a dolgát, hogy többé nem szolgáltatás-t nyújtott, hanem eredményt. És ha valamit, akkor ezt a megbízhatóságot díjazzák ebben a sötét világban. Így kötött ki Mexikóban. A kolumbiaiak beajánlották az egyik mexikói kartellhez. Egészen pontosan a Cartel Del Golfo vezéréhez futott be az ajánlólevél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin


Hozzászólások száma : 84
Join date : 2018. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian Duran   Kedd Márc. 13, 2018 11:25 pm

Tetszik a karakter.
Nem érdeklik már a zászlók és a hősiesség, csak a pénz és a tudását kizárólag a saját boldogulására használja. Összetett, jól kitalált személyiség. Illik ebbe a világba.

Karakterlapodat 150 000 peso-val jutalmazom.


Folytatás: Déli-régió/Merida/Azteca luxusjacht
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narcoland.hungarianforum.com
 
Sebastian Duran
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Narcoland :: Szabályzat és Tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: