Narcoland


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Policia Federal - Szövetségi rendőrség

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin


Hozzászólások száma : 84
Join date : 2018. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Policia Federal - Szövetségi rendőrség   Szer. Márc. 07, 2018 1:18 am
A világ talán legjobban felfegyverzett rendőri köteléke, melynek tagjai nap mint nap, szó szerint a frontvonalban harcolnak. Legtöbbjük inkább katona, mint rendőr, ugyanis kiképzésük és fegyverzetük olyan szintet képvisel, mint máshol a különleges alakulatoknál. Mivel a Belügyminisztérium közvetlenül felügyeli őket, így az ország bármelyik részén bevethetők. Azonnal felismerhetők sötétkék, fekete vagy mélyszürke uniformisukról. 1999-ben hozták létre őket az Állami rendőrség, a Szövetségi Autópálya rendőrség, a Nyomozó és Nemzetbiztonsági központ és Belügyminisztériumi hírszerző ügynökség összevonásával, bevonva a hadsereget is. Elsődleges feladatuk az országban burjánzó drogkereskedelem és az azt működtető kartellek elleni kíméletlen harc. Náluk érvényesül leginkább a zéró tolerancia elve. Joguk van bárkit lelőlni, akinél narkotikumot, vagy fegyvert találnak, így az átlagpolgárok nem is mernek velük szórakozni. A kartellek azonban annyira elszántak s oly módon fel vannak fegyverkezve, hogy a rendőri erők, gyakorlatilag napi 24 órában háborút vívnak ellenük.


Ha valaki ezt a hívatást választja, az gyakorlatilag céltáblát rajzol a fejére. Mexikóban a társadalom egyik fele megbecsüli, másik része gyűlöli őket. Az újoncoknak a Mexikóváros melletti központi kiképző akadémián kell bizonyítaniuk rátermettségüket egy rakás embertpróbáló, sőt brutális feladatban. A lemorzsolódás 70%-os és nem csupán fizikailag, hanem mentálisan is próbára teszi a jelöltek képességeit. Míg például az USA-ban egy átlagos rendőr kiképzési ideje öt hónap, az övék közel egy év. Szakértői lesznek a városi hadviselésnek és a legkülönfélébb fegyvereknek és robbanóanyagoknak. Ezenfelül jelentős képzést kapnak a számtalan fajta drog beazonosításával és megsemmisítésével kapcsolatban.
Ha valaki átment minden teszten s feltűzhette a jelvényt, onnantól az élete folyamatos harc és fenyegetettség. Az utcákon harcoló rendőrök folyamatosan álarcot viselnek, ugyanis anonimitásukkal védik önmaguk és családjuk biztonságát. Olyan ellenséggel néznek szembe, amelyik nem riad vissza semmitől és a legkegyetlenebb módokon állnak bosszút. A legtöbb rendőrre halál vár az utcákon, ám ha valaki elég leleményes, elszánt és szerencsés, az felküzdheti magát a ranglétrán s idővel akár nyomozó is válhat belőle.Ha valaki a szövetségi rendőrség nyomozója lesz, az még nagyobb veszélyt vállal magára, mint az utcán harcoló társai. Ők olyanok akár a titkosügynökök. Feladatuk beépülni a kartellekbe, hogy azt belülről bomlasszák, felderítsék a droglaborokat és jelentős célszemélyeket. Ha bajba jutnak, csak magukra számíthatnak. Számtalan nyomozót lepleznek ki és végeznek ki nyílvánosan a kartell tagok, megfélemlítés céljából. Ám a nyomozók munkája nélkül a rendőri erők nem tudnának lecsapni olyan gyakran, fontos célpontokra és sosem kapnának el, egyetlen jelentősebb bandatagot sem.A rendőri erőknél rendszeresített fegyverzet:

Pisztolyok:

- Beretta 92F
- Jericho 941
- Heckler&Koch USP

SMG-k:

- Colt 9mm
- MP5
- MP7
- UMP

Gépkarabélyok:

- AR-15
- Beretta AR 70/90
- G36
- FN FAL
- Beretta ARX 160

Mesterlövész puskák:

- Barrett M82
- DSR 50
- MSG90

Géppuskák:

- FN MAG
- HK21
- M2 Browning
- M60E4

Shotgun:

- Mossberg 500
- SPAS 12

Gránát:

- M67

A mexikói rendőri erők által használt járművek:

Boeing-727Feladat: Csapat és eszközszállítás
A rendőrség 4 ilyennel rendelkezik országszerte.


UH-60 BlackhawkFeladat: Gyors csapatszállítás, légifedezet
A rendőrség 30 ilyennel rendelkezik országszerte.

Bell-206Feladat: Felderítés, megfigyelés
A rendőrség 60 ilyennel rendelkezik országszerte.

Egyéb közúti járművek:Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narcoland.hungarianforum.com
 
Policia Federal - Szövetségi rendőrség
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Narcoland :: Szabályzat és Tudnivalók :: Ismertetők-
Ugrás: